Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση βιασμού 17χρονης για την οποία προφυλακίστηκε ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια. Σύμφωνα με τη συμπληρωματική δίωξη που του ασκήθηκε, ο ίδιος έχει διαπράξει το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου και της πορνογραφίας, κατά συρροή, αφού κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική πράξη και με δεύτερη ανήλικη κοπέλα!

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: «Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε», λέει ο πατέρας του ιερέα

Με βάση το ρεπορτάζ του Alpha, η κοπέλα που βρέθηκε στα δικαστήρια και φώναζε υπέρ του «είναι αθώος» αποτελεί το δεύτερο θύμα του! Συγκεκριμένα, η κοπέλα που σήμερα δεν έχει συμπληρώσει τα 19, κλήθηκε από την αστυνομία για να καταθέσει, καθώς την είχαν εντοπίσει από τις έρευνες να επισκέπτεται συχνά το σπίτι του και παράλληλα να δέχεται και εκείνη τον ιερέα στο δικό της σπίτι για ώρες. Από αυτά που άκουσαν στο «ανηλίκων» για την υπόθεση, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια ακόμη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, αφού η κοπέλα παραδέχτηκε πως είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον ιερέα από τα 15,5 χρόνια της.

Στην κατάθεσή της συνεχίζει: «Γνώρισα τον ιερέα μέσα από το κατηχητικό και σταδιακά αποκτήσαμε στενές σχέσεις. Αρχικά πήγα στο σπίτι αρχικά ως μπέιμπι σίτερ για να προσέχω τα παιδιά του. Ακολουθούσα την οικογένεια στις διακοπές της. Στη συνέχεια πήγαινα στο σπίτι του ιερέα όταν έφευγαν όλοι και έμενα μαζί του, έχοντας μαζί του σεξουαλικές σχέσεις με τη θέλησή μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, κάτι που όμως, δεν παίζει κανένα ρόλο νομικά, καθώς το παιδί βρισκόταν τότε σε ηλικία 15,5 ετών, ανήλικο.

«Τρέφω αισθήματα για εκείνον - Η 17χρονη λέει ψέματα, δεν την βίασε»

«Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ό,τι έχει γίνει, έχει γίνει με τη θέλησή μου. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται το κατηχητικό. Η σύζυγός του δεν το γνωρίζει. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου. Αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Λόγω της πολύ δυνατής φιλίας μας, πολύ συχνά βοηθούσα την οικογένειά του, ειδικά με το κράτημα των παιδιών τους. Ημουν στο σπίτι του ιερέα με τα παιδιά του και κάποια στιγμή ήρθαν οι αστυνομικοί για να το ερευνήσουν. Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν εκεί, μεταξύ των οποίων ήταν και το κινητό μου». 

Η κοπέλα που έφτασε στο σημείο να πάει στα δικαστήρια μαζί με την σύζυγο του ιερέα και να φωνάζει υπέρ της αθωότητάς του, απάντησε στις Αρχές και για τις καταγγελίες βιασμού της 17χρονης για την οποία ο ιερέας είναι προφυλακισμένος. Η 19χρονη είπε στις Αρχές ότι «...δεν πιστεύω ότι έχει ασκήσει βία πάνω της. Ειδικά για το διάστημα το οποίο κατηγορείται, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, οι εκκλησίες ήταν κλειστές, ενώ είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ήταν συνεχώς στο σπίτι. Την ημέρα των γενεθλίων του, του κάναμε έκπληξη και ήρθε και η καταγγέλλουσα με οικεία πρόσωπα. Αν την είχε βιάσει, δεν θα ερχόταν».

Μητέρα 19χρονης: «Είναι τέρας - Είχε κάνει πρόταση συνεύρεσης και σε εμένα»

Η κατάθεση της μητέρας της 19χρονης είναι πραγματικός καταπέλτης! Πέρα από το γεγονός ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις σεξουαλικές σχέσεις του ιερέα με την κόρη της, φέρεται να κατέθεσε πως και η ίδια είχε δεχτεί πρόταση συνεύρεσης από τον ιερέα: «Πριν από μήνες, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει οι δυο μας να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι. Να το δω σαν λύτρωση της ψυχής μου ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοίκιαζε ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και από τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν.

Είναι τέρας. Πραγματικά, πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας. Εγώ έστελνα την κόρη μου στο κατηχητικό για να καθοδηγεί το παιδί μου στον λόγο και τον δρόμο του Θεού και μαθαίνω ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του ιερέα για όσα έκανε στην κόρη μου και σε κάθε άλλη κοπέλα που έπεσε θύμα του. Είχα επιτρέψει στην κόρη μου ακόμα και να πάει διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Μου είχε πει... μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν παιδί μου». 

Οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και το νέο θύμα του ιερέα ήταν υπό την... επήρειά του, καθώς όλες οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει για εκείνον κάνουν λόγο για έναν «χειριστικό» χαρακτήρα. Ο ίδιος τόσο στην απολογία του, όσο και μέσω του νέου δικηγόρου του αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού της 17χρονης, ενώ για την 19χρονη, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλικές πράξεις ολοκληρώθηκαν μετά την ενηλικίωσή της. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μετά και τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA