Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δυνατότητα των πολιτών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς να διεκδικήσουν πολύ μεγάλες αποζημιώσεις, ανέδειξε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: «Μας έλεγαν ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο» - Η καταγγελία εγκλωβισμένου οδηγού

Ετσι, μετά τη... γρήγορη αντίδραση των 2.000 ευρώ ως αποζημίωση από την Αττική Οδό, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι οι οδηγοί μπορούν να ζητήσουν για «ψυχική οδύνη» ποσά που μπορούν να φτάσουν και τις 100.000 ευρώ!

Την ίδια άποψη έχουν και δικηγόροι, όπως η Εβίτα Βαρελά που μίλησε στον σταθμό, και σημείωσε ότι αποτελεί δικαίωμα όλων να ζητήσουν αποζημίωση, ειδικά εφόσον κινδύνευσε η υγεία τους. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της Αττικής Οδού.

Το «πράσινο φως» για αποζημιώσεις έδωσε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, διαβεβαίωσε ότι οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν δεν χάνουν το δικαίωμα να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας και να διεκδικήσουν μεγάλες αποζημιώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA