Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο Παγκράτι, καθώς υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου σε αγωγό στο οδικό δίκτυο επί των οδών Αινείου και Πύρρου και όχι σε κάποιο κτήριο. Νεότερες πληροφορίες του Reader αναφέρουν ότι έχουν εκκενωθεί πολυκατοικίες σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο, όπου εντοπίστηκε η διαρροή του φυσικού αερίου. Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο της ΔΕΠΑ, το οποίο προσπαθεί να περιορίσει τη διαρροή.

Διαβάστε ακόμηΕκρηξη στη Συγγρού: Μυστήριο τι συνέβη τελικά - Δεν εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου 

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο στο Παγκράτι Αστυνομία και Πυροσβεστική και προχώρησαν σε όλες τις ενέργειες για να εκκενωθούν όλες οι πολυκατοικίες και να διακοπεί η κυκλοφορία. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες, οι οποίοι συμμετέχουν στην επιχείρηση. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η διαρροή αερίου είναι σε κάποιο αγωγό στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου και όχι σε κάποιο κτήριο. Παράλληλα για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA