Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε ημέρες μετά την κορύφωση της κακοκαιρίας Ελπίς και υπάρχουν περιοχές που παραμένουν δίχως ηλεκτρικό ρεύμα. Ο ΔΕΔΔΗΕ με βραδινή του ενημέρωση σημείωσε πως έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων στο δίκτυο χαμηλής τάσης, ωστόσο παραμένουν χωρίς ρεύμα περισσότερες από 100 παροχές κυρίως στους Δήμους Μαραθώνα και Κορωπίου.

Διαβάστε ακόμη: Διακοπές ρεύματος: Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για το που υπάρχουν ακόμα προβλήματα

«Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα. Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες» σχολίασε ο ΓΓ της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Στέφανος Κουνούκλας μιλώντας στο MEGA. 

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό», ανέφερε ο κ. Κουνούκλας μιλώντας για τις εργασίες που κλήθηκαν να κάνουν οι τεχνικοί της ΔΕΗ τις προηγούμενες ημέρες με αντίξοες συνθήκες λόγω πάγου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA