Μετά από μία ολιγοήμερη παύση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην κορύφωση της κακοκαιρίας Ελπίδα, οι μαθητές της Καβάλας επέστρεψαν στα θρανία. Ωστόσο, δεδομένων των χαμηλών θερμοκρασιών, οι μαθητές σκεπάζονται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων με κουβέρτες.
Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Παγωμένοι και δύσβατοι οι μικροί δρόμοι - Πολίτες ψάχνουν για μηχανήματα
Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να ορίζουν υποχρεωτικό το ανοιχτό παράθυρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, τα αναμμένα καλοριφέρ δεν αρκούν για να ζεσταθούν οι μαθητές Γυμνασίου. Έτσι, φέρνουν από το σπίτι τους κουβέρτες για να περάσει η σχολική ημέρα. Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα τόσο στην Καβάλα όσο και στις Σέρρες και για την κατάσταση που επικρατεί στους προαύλιους χώρους, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες για να καθαριστεί το χιόνι και ο παγετός.
- Ψωμί, μπισκότα, μπάρες: Τα πρώτα προϊόντα από αλεύρι αλεσμένων εντόμων στα ράφια των σουπερ μάρκετ
- Καιρός: Έρχεται καλοκαίρι- Ποια ημέρα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 στην Αττική
- Σβήνουν τα περίπτερα εφημερίδων στην Αθήνα: «Να χαρακτηριστεί το επάγγελμά μας διατηρητέο»
- YouTuber πήγε στο «Νησί του Φιδιού» και βγήκε ζωντανός: Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.