ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/01/2022 13:10

Μητροπολίτης Ηλείας προς ανεμβολίαστους ιερείς: Αν νοσήσετε θα τιμωρηθείτε

Ο μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, με σχετική του επιστολή, προειδοποιεί τους ανεμβολίαστους ιερείς να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους αλλιώς θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μητροπολίτης Ηλείας προς ανεμβολίαστους ιερείς: Αν νοσήσετε θα τιμωρηθείτε
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει για ακόμη μία φορά ο μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, προς τους ανεμβολίαστους ιερείς, προειδοποιώντας τους παράλληλα πως αν δεν εμβολιαστούν θα υπάρξουν κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης Ηλείας, με σχετική επιστολή που απέστειλε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, καλεί τους ανεμβολίαστους ιερείς της Μητρόπολης Ηλείας να του δηλώσουν το λόγο που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και μάλιστα να τεκμηριώσουν τη θέση τους με ιατρικές αποδείξεις.

Στην ίδια επιστολή τους επισημαίνει ότι σε περίπτωση που ασθενήσουν από κορονοϊό και εξαιτίας της επιλογής της αυτής θα απέχουν άνευ λόγου από τα ιερατικά τους καθήκοντα θα τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ι.Μ. Ηλείας από το σύνολο των 123 εφημερίων μόνο οι 27 παραμένουν ανεμβολίαστοι οι οποίοι όμως δύο φορές την εβδομάδα προσκομίζουν rapid test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ