Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Νάτσης έπεσε νεκρός έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, καθώς η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου (29 Ιανουαρίου) συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, έπρεπε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισής του, δείχνοντας ένα ιατρικό έγγραφο για να αποδείξει τη συγγένειά τους, καθώς δεν είχαν προλάβει να παντρευτούν. 

Διαβάστε ακόμηΠάνος Νάτσης: Σημείο καρμανιόλα το μέρος όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, λέει ο Πάνος Μαδιάς

Η εκπομπή T-Live έδειξε για πρώτη φορά το φορτηγό, με το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή του ο Πάνος Νάτσης. Οπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, οι μπάρες έχουν σπάσει, καθώς η μοτοσικλέτα του νεαρού ηθοποιού έπεσε πάνω τους. Το μαύρο σημάδι είναι το αποτύπωμα από τα λάστιχα της μηχανής του Πάνου Νάτση, το οποίο καταδεικνύει ότι η μηχανή ήταν όρθια.

Η οικογένεια του οδηγού είναι σοκαρισμένη. Η αδερφή του μίλησε αποκλειστικά στο T-live και εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μπορεί να μιλήσει», λέει ο αδερφός του για το τροχαίο με τον Πάνο Νάτση

Σε σοκ όμως είναι και ο οδηγός του φορτηγού στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Πάνο Νάτση. Ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού μίλησε στο Star, αναφέροντας: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό».

Πρόκειται, όπως εξήγησε ο αδελφός του, για «έναν άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο... Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή»

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδερφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης με τη μηχανή του Πάνου Νάτση. «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», σημείωσε ο αδερφός του οδηγού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA