Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ύστερα από την εξέταση της σορού του Πάνου Νάτση δείχνει ότι η πτώση του ηθοποιού στο οδόστρωμα ήταν σφοδρότατη κι ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Οπως αναφέρει το Star ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Πλέον, αναμένεται η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση. Σημειώνεται, ότι στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα Stop επί της οδού Κεραμεικού, όπου κινούνταν ο ηθοποιός.

Μιλώντας στο Star ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού, είπε: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Γιατί ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο, τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος, δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς "θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου". Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο Πάνος Νάτσης, που ερχόταν από δρόμο με Stop δεν πήγε καν φρεναριστός πάνω του, αλλά έπεσε με όλη του την ταχύτητα, την ώρα που το φορτηγό κινούνταν με μέση ταχύτητα στη Δεληγιώργη. Αυτό είπε κι ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού στο Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA