Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μοίρα φαίνεται πως έχει βάλει στο σημάδι τον 12χρονο Χρήστο, ο οποίος δέχεται απανωτά χτυπήματά της από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο. Το παιδάκι, έχασε σε μικρή ηλικία τους γονείς του κι έμεινε ορφανό. Ευτυχώς, γλίτωσε από τα ιδρύματα και τα ορφανοτροφεία, καθώς βρέθηκε ένα ζευγάρι να τον υιοθετήσει κι έτσι ο Χρήστος απέκτησε ξανά οικογένεια. Ωστόσο, η ζωή συνέχισε να του φέρεται σκληρά, καθώς το παιδάκι έχασε και τους θετούς γονείς του από κορονοϊό και ξαναέμεινε ορφανό στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται.

Πριν από 20 ημέρες πέθανε σε ηλικία 62 ετών η μητέρα του αγοριού και στη συνέχεια κατέληξε κι ο 67χρονος πατέρας τους, ο οποίος κηδεύτηκε χθες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που ο 12χρονος Χρήστος δεν έχει άλλους συγγενείς στο Βαρθολομιό Ηλείας όπου διαμένει, φιλοξενείται από την νονά του. Ο μοναδικός αδερφός του πατέρα του, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, είναι αυτός που φαίνεται ότι θα αναλάβει την κηδεμονία του αγοριού κι αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα για να τρέξει τα διαδικαστικά θέματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA