Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους Πάνο Νάτση λένε αυτή την ώρα, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο νεκροταφείο Σχιστού. Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, Γιώργος Καπουτζίδης, Ντόρα Μακρυγιάννη, Τάκης Ζαχαράτος, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με λουλούδια στα χέρια, μην μπορώντας να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Στο πλευρό της οικογένειάς είναι οι κολλητοί φίλοι και η σύντροφος του Πάνου Νάτση, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα

Την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών επιθυμεί, αντί στεφάνων, η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση ενώ έχει ζητήσει να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

Ακαριαίος ο θάνατός του απόρροια πολλαπλών καταγμάτων στο κεφάλι

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ύστερα από την εξέταση της σορού του Πάνου Νάτση δείχνει ότι η πτώση του ηθοποιού στο οδόστρωμα ήταν σφοδρότατη κι ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Οπως αναφέρει το Star ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακασπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Πλέον, αναμένεται η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση. Σημειώνεται, ότι στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα Stop επί της οδού Κεραμεικού, όπου κινούνταν ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA