Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 19χρονος Αλκης Καμπανός δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και το βίντεο από την άγρια επίθεση σε βάρος του και των φίλων του κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου. Η δολοφονία του 19χρονου, ο οποίος στην ερώτηση «τι ομάδα είσαι» απάντησε «είμαι Αρης», έχει «παγώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους συγγενείς του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ένα νέο παιδί έφυγε τόσο άδικα, τους φίλους του και ολόκληρο το πανελλήνιο. 

Διαβάστε ακόμηΔολοφονία 19χρονου Αλκη: Αυτό είναι το βίντεο από την επίθεση μέχρι θανάτου στον Αλκη Καμπανό

Για τη δολοφονία του έχει συλληφθεί ένας 23χρονος σεσημασμένος, ο οποίος είναι υπόδικος σε υπόθεση οπαδικής βίας το 2019, ο οποίος, όμως, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και φέρεται να λέει στους αστυνομικούς: «Δεν ξέρω για ποιο περιστατικό με ρωτάτε»

Στη μνήμη του Αλκη Καμπανού αποφασίστηκε όλες οι φωτογραφίες στη σημερινή αγωνιστική της Super League να είναι ασπρόμαυρες. Ετσι, στη σημερινή 21η αγωνιστική της Super Leauge 1, το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» γέμισε με πανό για τον Αλκη. Οι οπαδοί του Αρη φώναξαν «Άλκης ζωντανός, για πάντα Αρειανός» κατά την είσοδο των παικτών πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ και σήκωσαν πανό που γράφει «τα λόγια είναι περιττά, Άλκη καλό παράδεισο, έφυγες άνανδρα και άδικα, η ψυχή σου οδηγός μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA