Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από την παρουσία του ενώπιον του Εισαγγελέα που του απήγγειλε βαρύ κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία με δόλο, αναφορικά με την δολοφονία του Αλκη Καμπανού, ο 23χρονος δικάστηκε στο Αυτόφωρο, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, μετά τη δολοφονία του 19χρονου, σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να εκ των ηγετικών στελεχών.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, κάθισε στο εδώλιο για πέντε αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα για την υπόθεση που σχετίζεται με τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη χθεσινή τους έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή.

Παράλληλα το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καθώς κι απαγόρευση παρακολούθησης και παρουσίας όλων των αθλητικών εκδηλώσεων για χρονικό διάστημα πέντε ετών. Επίσης, ορίστηκε υποχρεωτική η παρουσία του δύο ώρες πριν και μετά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με αγώνες του ΠΑΟΚ στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κοντά στον τόπο κατοικίας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA