Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε σε τροχαίο δυστύχημα την Πέμπτη (3/2) ο 20χρονος κωπηλάτης, Δημήτρης Ευθυμίου. Την είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ομοσπονδία της κωπηλασίας ενώ τον αδικοχαμένο αθλητή «αποχαιρέτησε» και με μήνυμα του ο ΝΑΣ, ο οποίος εδρεύει στο Μικρολίμανο.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Λάμπι: Εκκληση για ασθενοφόρα σε όλα τα γήπεδα κάνει η Ηλιούπολη μετά τον θάνατο του 21χρονου

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας κωπηλασίας: «Η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας θρηνεί τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή του ΝΑΣ Δημήτρη Ευθυμίου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Δημήτρης τίμησε με το ήθος και την αγωνιστικότητα του το άθλημα της κωπηλασίας για πολλά χρόνια λαμβάνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΕΚΟΦΝΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του Δημήτρη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA