Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αναφέρθηκε από την πλευρά του και ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, επισημαίνοντας ότι από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο Αλκης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκαν. 

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ. Αλκης) ήταν νεκρό...», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλο οπαδός, άλλο εγκληματίας». «Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» ανέφερε ο γιατρός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA