Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα», δηλώνει η μητέρα του Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, ο 23χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ισχυρίζεται πως βρισκόταν στο σημείο, ωστόσο δεν είχε καμία συμμετοχή. 

Η οικογένεια του 19χρονου Αλκη προσπαθεί να διαχειριστεί το βαρύ πένθος και η μητέρα του μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA εύχεται να μη θρηνήσει άλλη μητέρα το παιδί της και συμπληρώνει πως «χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου». Για τον γιο της λέει πως «ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!».

Τι υποστηρίζει ο 23χρονος που έχει συλληφθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο 23χρονος Αλβανός που παραμένει κρατούμενος ως και την απολογία του, πλέον παραδέχεται την παρουσία του στο σημείο. Αρνείται ωστόσο την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε καν σε φυσική επαφή με τα θύματα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το επίμαχο βράδυ της δολοφονικής επίθεσης. Σημειώβεται πως τον 23χρονο τον έχει αναγνωρίσει ένα από τα θύματα που τραυματίστηκε στη δολοφονική επίθεση. Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν ένα από τα άτομα που εμπλέκεται στη δολοφονία να το έχει σκάσει από την Ελλάδα, περνώντας τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη (3/2). Όταν αναζήτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ταξιδέψει για την Αλβανία.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει την εμπλοκή αστυνομικού

Ταυτόχρονα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απάντησε στα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, περί φωτογραφίας με εμπλεκόμενο στη δολοφονία του Αλκη και γυναίκας αξιωματικού στην αστυνομία. «Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που απαντά στα όσα είπε ο δικηγόρος.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως έχει στα χέρια του «μία φωτογραφία που μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης και είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Μου δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε ότι είναι ο γιος της μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο τμήμα δίωξης της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια δε, σε φωτογραφία είναι δίπλα σε κακοποιά στοιχεία και κοντά σε ηγετικά στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας». Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ωστόσο διέψευσε με τον πιο επίσημο τρόπο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA