Μενού
  • Α-
  • Α+

Απάντηση στα όσα υποστήριξε νωρίτερα το Σάββατο ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας περί φωτογραφίας με εμπλεκόμενο στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού και γυναίκας αξιωματικού στην αστυνομία, δίνει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή. Χαρακτηριστικά η ΓΑΔΘ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε τα τελευταία χρόνια υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στην υπηρεσία που είχε αναφερθεί.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Ταυτοποιήθηκαν δύο 20χρονοι για άλλη επίθεση - Τι υποστηρίζει ο 23χρονος που έχει συλληφθεί

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που απαντά στα όσα είπε ο δικηγόρος.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως έχει στα χέρια του «μία φωτογραφία που μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης και είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Μου δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε ότι είναι ο γιος της μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο τμήμα δίωξης της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια δε, σε φωτογραφία είναι δίπλα σε κακοποιά στοιχεία και κοντά σε ηγετικά στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας». Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ωστόσο διέψευσε με τον πιο επίσημο τρόπο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA