Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές των Χανίων καθώς τέσσερις ποινικοί κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής κι ένας Πακιστανός, απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου είχαν μεταχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, αλλά και σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο. Ο συναγερμός έχει σημάνει και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης. Oι κρατούμενοι είχαν φτάσει στην Κρήτη με μεταγωγή από την Αθήνα το Σάββατο το πρωί για να οδηγηθούν στις φυλακές της Αγυιάς για να εκτίσουν την ποινή τους.

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων βρίσκονταν προσωρινά καθώς το Σαββατοκύριακο οι φυλακές της Αγυιάς δεν δέχονται κρατούμενους από μεταγωγές. Ωστόσο, οι πέντε κρατούμενοι κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από τα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Χανίων. Οι πέντε κρατούμενοι αναμενόταν να μεταφερθούν στις φυλακές της Αγυιάς το πρωί της Δευτέρας. Τα στοιχεία των κρατούμενων που απέδρασαν θα δοθούν στα σημεία εξόδου από το νησί, λιμάνια, αεροδρόμια ώστε να μην μπορέσουν να διαφύγουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA