Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία ακόμη άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για την επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας, σε πατέρα που περίμενε το παιδί του έξω από σχολή kick boxing στην Χαλκίδα. Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά δύο άτομα, ωστόσο αποδείχθηκε πως εμπλέκονται ακόμη τρία τα οποία και αναζητούνται, ενώ σε έναν εξ αυτών ανήκει και το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν οι δράστες από το σημείο. Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 34, 29 και 26 ετών όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκίδα: Επίθεση οπαδών σε πατέρα που περίμενε το παιδί του έξω από σχολή πολεμικών τεχνών

Το περιστατικό είναι ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας στη χώρα και γι αυτό άλλωστε τους έχει απαγγελθεί και κατηγορία για παραβίαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας. Επίσης διώκονται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη στη Χαλκίδα όταν ένας πατέρας που περίμενε το παιδί του έξω από γυμναστήριο να τελειώσει την προπόνησή του στις πολεμικές τέχνες, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους. Πέρα από τον ξυλοδαρμό, ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί που κρατούσε και τον άφησε αιμόφυρτο να κείτεται στο έδαφος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνει: «Σε συνέχεια του από 02-02-2022 Δελτίου Τύπου , από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών, ταυτοποιήθηκαν τα τρία (3) επιπλέον άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε υπόθεση επίθεσης σε βάρος ημεδαπού, βραδινές ώρες της (01-02-2022) στη Χαλκίδα. Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς, εκ των οποίων ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης. Οι ανωτέρω είναι συγκατηγορούμενοι, μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς τους, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA