Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στέλνοντάς τον στο εδώλιο του κατηγορουμένου μιλά δύο 24ωρα πριν την έναρξη της δίκης. Η 30χρονη δηλώνει πως ακόμα και σήμερα μετά από τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, βλέπει αναδημοσιεύσεις βίντεο από προσωπικές της στιγμές και αναγκάζεται καθημερινά να ψάχνει στο διαδίκτυο προκειμένου να ενημερώνει τις Αρχές για να τα κατεβάζουν. Η νεαρή δηλώνει πως ο κατηγορούμενος έχει διατηρήσει προφίλ σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο έχει αλλάζει το «όνομα χρήστη» ενώ η ίδια έχει αλλάξει την εμφάνισή της προκειμένου να μην ταυτίζεται με τη γυναίκα στο βίντεο. 

«Μάζεψα όλα τα στοιχεία από την πρώτη στιγμή. Ολα τα link, τις φωτογραφίες. Ήταν μια επώδυνη διαδικασία που ξεκίνησε το 2019 και μέχρι σήμερα επισκέπτομαι ιστοσελίδες για να ψάχνω συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες. Υπάρχουν αναδημοσιεύσεις μέχρι και τον Ιανουάριο. Μετά από όλο αυτό τον σάλο υπήρξαν τρεις αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα πριν τρεις μέρες» είπε η 30χρονη στο STAR. Όσον αφορά τα προφίλ που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, η 30χρονη λέει πως «είναι γνωστό ότι δεν έσβησε ένα συγκεκριμένο προφίλ που είχε απλά άλλαξε το username. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε στο διαδίκτυο «ανακάλυψα και υλικό από πάρα πολλά άτομα. Αυτό κατατέθηκε στις Αρχές και πιστεύω πως γίνονται ακόμα έρευνες». «Παλαιότερα με είχε προσεγγίσει λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε. Δεν το αισθανόταν αλήθεια όπως αποδείχτηκε. Ηταν ένας τρόπος για να με εκμεταλλευτεί και να με χειριστεί. Δεν θεωρώ ότι έχει μετανιώσει αυτός ο άνθρωπος ακόμα και τώρα. Δείχνει μία απάθεια εξοργιστική, τη στιγμή που εγώ κάθε μέρα ζω με το άγχος μήπως το ανακαλύψει κάποιος, μήπως αναδημοσιεύσει το βίντεο. Ζω έναν εφιάλτη και νομίζω θα είναι έτσι αρκετά χρόνια. Οπότε με εξοργίζει να βλέπω αυτή τη συμπεριφορά. Εχω αλλάξει κάποια πράγματα στην εξωτερική μου εμφάνιση, προσπαθώ γιατί πλέον δεν είναι απλά ένα βίντεο με μια κοπέλα και όλοι γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Προσπαθώ να μην μοιάζω με την κοπέλα στο βίντεο». 

Από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν περίμενε να δημοσιεύσει το βίντεο με προσωπικές τους στιγμές καθώς «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, τέτοια δείγματα συμπεριφοράς. Ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσα και εμπιστευόμουν απεριόριστα. Αυτό είναι κάτι που με επηρέασε, έζησα όλο αυτό από έναν άνθρωπο που είχε τέτοια θέση στην καρδιά μου». Η 30χρονη ενημέρωσε τη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Πρέπει να σηκώσει και το βάρος της ευθύνης, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο». 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η δίκη 

Από το δικαστήριο «περιμένω δικαίωση σε όποιο επίπεδο είναι αυτή. Σε νομικό επίπεδο θα υπάρξει κάποια ποινή αλλά σε προσωπικό δεν γυρνά πίσω ο χρόνος. Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, το μέλλον μου, τις σχέσεις μου, τη ζωή μου μελλοντικά αν κάνω οικογένεια, αυτό με αγχώνει πολύ. Ευελπιστώ μέσα από τη δικαιοσύνη να υπάρξει μία ποινή ανάλογη της πράξης και να αποτρέψει μελλοντικούς δράστες». «Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο. Εχω προετοιμαστεί από τον Σεπτέμβριο που περίμενα να δικαστεί. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτό τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απ’ έξω και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, θέλω να προστατέψω την ανωνυμία μου. Είμαι όμως αισιόδοξη» είπε η 30χρονη. 

«Όλο αυτό τον καιρό προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου και θέλω να προστατέψω άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν την υπόθεση και δεν θα ήθελα να στιγματιστώ. Μπορεί να με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά, σε σχέσεις. Με αγχώνει στο δικαστήριο αυτό, κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν την κατάσταση. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουν πλάνα, δεν θα κερδίσουν κάτι από αυτό. Δεν είμαι εγώ επώνυμη, δεν είμαι κατηγορούμενη» σημείωσε η πρώτη καταγγέλλουσα

«Με πείραξε και δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί εξαρχής η πράξη θεωρήθηκε πλημμέλημα. Πρόκειται για ένα αδίκημα που έχει ηθική βλάβη και εκθέτει ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η υπόθεσή μου αντιμετωπίστηκε έτσι ενώ οι άλλες ως κακουργήματα» είπε η 30χρονη. Για το αν έχει επικοινωνήσει με άλλες καταγγέλλουσες απάντησε: «εγώ γνώριζα μόνο τη δεύτερη καταγγέλλουσα την 28χρονη, καθώς εγώ την είχα ενημερώσει σχετικά. Την 42χρονη δεν ξέρω καν ποια είναι, δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για εκείνη». Με την 28χρονη «έχουμε κάποια επικοινωνία, την έχω βοηθήσει με κάποια στοιχεία». 

«Να μην επιτρέπουμε σε ανθρώπους να μας καταστρέφουν τη ζωή»

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όποιον βρίσκεται αντιμέτωπος με ανάλογη κατάσταση: «να ζητήσει αμέσως βοήθεια, μια νομική συμβουλή και να το κυνηγήσει όλο αυτό. Ξέρω γιατί το έχω ζήσει είναι ένας Γολγοθάς αλλά δεν γίνεται να επιτρέπουμε σε ανθρώπους να μας καταστρέφουν έτσι τη ζωή, να μας προσβάλουν και να μας εξευτελίζουν με αυτό τον τρόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο. Ξέρω είναι δύσκολο, είναι ντροπιαστικό να μοιραστείς κάτι τέτοιο αλλά είναι μονόδρομος. Μόνο έτσι θα σταματήσει αυτή η χυδαία κατάσταση που δημιουργούν κάποιοι άνθρωποι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA