Μενού
  • Α-
  • Α+

Στιγμές τρόμου για καθηγήτρια στο Ηράκλειο Αττικής, καθώς δέχθηκε επίθεση, το βράδυ της Δευτέρας, από άγνωστο τη στιγμή που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό της. Ο άγνωστος άντρας προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της ακούμπησε ένα βρεγμένο πανί στο στόμα και τη νάρκωσε.

Από το σημείο περνούσε τυχαία ένας διανομέας ο οποίος πλησίασε τη ναρκωμένη γυναίκα για να δει τι είχε. Τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας μάλιστα στο σημείο το συγκεκριμένο νοτισμένο πανί. Το μάζεψε στην πορεία ο άλλος άντρας που πλησίασε τη γυναίκα για να δει αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν περίπου 30χρονών, μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν περίπου 50 χρονών και έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA