Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ στους συνδέσμους οπαδών της Αττικής, με την κυβέρνηση να είναι αποφασισμένη να ξηλώσει το απόστημα της οπαδικής βίας από την κοινωνία, ύστερα κι από την ειδεχθή δολοφονία του Αλκη Καμπανού στο Χαριλάου από οπαδούς αντίπαλης ομάδας απ' αυτήν που υποστήριζε ο νεαρός φοιτητής.

Ηδη από το πρωί της Παρασκευής, ομάδες του τμήματος της Αθλητικής Βίας, της ΟΠΚΕ κι άλλων κλιμακίων της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν εφόδους στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων ομάδων του λεκανοπεδίου κι όσοι δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας ή δεν έχει ανανεωθεί, τους σφραγίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader μέχρι στιγμής έχουν γίνει έλεγχοι σε τουλάχιστον 10 συνδέσμους και έχουν σφραγιστεί ήδη τρεις.

Θεοδωρικάκος: 62 σύνδεσμοι στο στόχαστρο

Οπως έγραψε χθες η στήλη Μαξιμιλιανός στο Reader, ο Τ. Θεοδωρικάκος είναι αποφασισμένος, εκτός από γρήγορες συλλήψεις στην περίπτωση των δραστών της επίθεσης στον Άλκη Καμπανό, να προχωρήσει και με «ντου» σε παράνομους συνδέσμους οπαδών. Μάλιστα, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., το υπουργείο έχει καταρτίσει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο και στο στόχαστρο μπαίνουν 62 παράνομοι σύνδεσμοι οπαδών, οι οποίοι έχουν εντοπιστεί. Η διαδικασία θα είναι γνωστή: Η Αστυνομία μπαίνει, παίρνει ό,τι βρει, κλείνει τον σύνδεσμο και προσάγει όποιον βρει ως υπεύθυνο. Δεν θα εξαλειφθεί το πρόβλημα, αλλά θα σταλεί, σε κάθε περίπτωση, ένα μήνυμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA