ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/02/2022 16:44

Πυξ Λαξ - Σάλος στα social media με την υπόθεση παιδεραστίας του ντραμερ: «Ξέρατε ή δεν ξέρατε;»

Από τη μία οι υποστηρικτές τους, αποδέχονται τη δήλωση του συγκροτήματος ότι δεν γνώριζα τίποτα για την υπόθεση παιδοφιλίας του πρώην συνεργάτη τους, όμως, υπάρχουν και αντιδράσεις χρηστών των social media που θεωρούν ότι οι Πυξ Λαξ, γνώριζαν για τις κατηγορίες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πυξ Λαξ - Σάλος στα social media με την υπόθεση παιδεραστίας του ντραμερ: «Ξέρατε ή δεν ξέρατε;»
(Πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

Οι Πυξ Λαξ, ένα συγκρότημα με πορεία 30 ετών στα μουσικά δρώμενα, μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια φίλους. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας του συγκροτήματος με ντράμερ που καταδικάστηκε για παιδοφιλία, το συγκρότημα, χρειάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός. Οι Πυξ Λαξ αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μουσικός, υπήρξε συνεργάτης, αλλά ότι έχει πάψει να συνεργάζεται εδώ και χρόνια για άλλους λόγους, καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση παιδοφιλίας.

Διαβάστε ακόμη: Πυξ Λαξ: Εχουμε πάψει εδώ και χρόνια να συνεργαζόμαστε με τον ντράμερ που καταδικάστηκε για παιδοφιλία

Το συγκρότημα δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο ανήλικο θύμα και στην οικογένειά του, ωστόσο, οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφεραν ποικίλες αντιδράσεις. Από τη μία οι υποστηρικτές τους, αποδέχονται τη δήλωση του συγκροτήματος ότι «...δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι' αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν», όμως, υπάρχουν και αντιδράσεις χρηστών των social media που θεωρούν ότι οι Πυξ Λαξ, γνώριζαν για τις κατηγορίες παιδοφιλίας εναντίον του ντράμερ.

Παρακάτω μια μικρή γεύση από το τι συμβαίνει στα social media, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του συγκροτήματος:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΥΞ ΛΑΞ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ