Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών που δεν έχουν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας εντείνουν οι αρχές, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο 24ωρό η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε λέσχες φιλάθλων στην πόλη των Ιωαννίνων παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και σε σφράγισμα των χώρο ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις, ημεδαποί, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr οι Λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και μία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αναμένεται να είναι σχολαστικοί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογους χώρους είτε λειτουργούν νόμιμα, είτε χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA