Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται για τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader, το κουβάρι της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του αγοριού άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες, όταν στην Ασφάλεια έφτασαν πληροφορίες ότι η αδερφή του παιδιού βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια και το αγοράκι αγνοείται. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο αγοράκι και το έκρυβε 5 χρόνια στο μπαλκόνι

Η Ελληνίδα μητέρα ήταν παντρεμένη με έναν Πολωνό, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους, όμως, πήραν διαζύγιο και ο Πολωνός έφυγε στη χώρα του με τη μητέρα να κρατά τα παιδιά και να κάνει νέα σχέση με έναν, επίσης, Πολωνό. Η μητέρα και ο νέος της σύντροφος κακοποιούσαν τα παιδιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, και το 2018 παρενέβη η Εισαγγελία και το κοριτσάκι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Το αγοράκι αγνοούνταν αλλά είχε ήδη δολοφονηθεί. Η μητέρα υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια ότι το αγοράκι το είχε μαζί του στην Πολωνία ο πατέρας του, κάτι που δεν ίσχυε και κάτι που δεν πίστεψαν ποτέ οι αστυνομικοί

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έφτασαν στην Ασφάλεια πληροφορίες ότι το αγοράκι πιθανότατα είχε δολοφονηθεί. Η μητέρα που συνελήφθη για το άγριο έγκλημα αλλά επιμένει να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί στο παιδί της. Ομως, ο Πολωνός σύντροφός της έχει ομολογήσει το έγκλημα, αναφέροντας στους αστυνομικούς ότι έπνιξε το παιδάκι με μονωτική ταινία. Μάλιστα, έχει πει ότι είχε θάψει το παιδάκι σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού στην Κυψέλη. Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε μετακομίσει πρόσφατα σε νέο διαμέρισμα και σήμερα οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και βρήκαν τα οστά του νεκρού παιδιού στον καναπέ του σπιτιού του ζευγαριού και τους συνέλαβαν για τη φρικιαστική δολοφονία. 

Η μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την άγρια δολοφονία ενός παιδιού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA