Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες αναμένεται να είναι στο άμεσο μέλλον οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δημοφιλούς μουσικού, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Πυξ Λαξ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια πρωτόδικα για παιδοφιλία, με τη δεύτερη δίκη να ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο δικηγόρος της 16χρονης σήμερα κοπέλας που κατήγγειλε τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον γνωστό ντράμερ, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. «Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της κοπέλας σημείωσε πως η ανήλικη αποκάλυψε το συμβάν στους γονείς της στα 8 της χρόνια και με δική τους παρότρυνση απευθύνθηκαν στις Αρχές. «Κατέθεσε με ακρίβεια τον τόπο, τον χρόνο και τις περιστάσεις και ακριβώς τι συνέβη», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πυξ Λαξ: «Οποιος μας έχει συνδέσει με τον ντράμερ έχει ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας»

Οι Πυξ Λαξ έδωσαν την απάντησή τους για την υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από πρώην ντράμερ του συγκροτήματος. Ο ντράμερ, Γ.Γ., είχε συνεργαστεί με τους Πυξ Λαξ στο παρελθόν με το συγκρότημα να ξεκαθαρίζει πως όσοι φτάνουν στο σημείο να συνδέουν τον καταδικασθέντα σε πρώτο βαθμό μαζί τους, τότε θα κινηθούν νομικά εναντίον τους. 

Οι Πυξ Λαξ, μέσω του ΑΝΤ1, σημείωσαν για τον ντράμερ πως «όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε στο παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες».

Αξίζει να τονιστεί πως ο συγκεκριμένος ντράμερ θα δικαζόταν την Παρασκευή (11 Φεβρουαρίου) στο Εφετείο αλλά η δίκη του πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου. Ο εν λόγω ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί για την αποπλάνηση ενός 8χρονου κοριτσιού σε πρώτο βαθμό. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το 2013 και ο 69χρονος ντράμερ το 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA