Μενού
  • Α-
  • Α+

Για «ψηφιακό λιντσάρισμα» έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας για όσους αρνούνται να καταθέσουν υπέρ του στο δικαστήριο. Αφορμή για την παρέμβαση του ποινικολόγου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ήταν ο σάλος που ξέσπασε για όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς σχετικά με τον θαυμασμό του προς τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο «Πρωινό» του Ant1 επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει Δημοκρατία, ο καθένας εκφέρει ελεύθερα την άποψή του και πως «πρέπει να συνηθίσουμε να αποδεχόμαστε όλες τις απόψεις». Σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και είπε πως αποφεύγει, όταν μιλάει δημοσίως, να κάνει ουσιώδεις αναφορές στις υποθέσεις που χειρίζεται, ρώτησε την Φαίη Σκορδά εάν θα έκανε ό,τι και μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον καλλιτέχνη για βιασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν έχεις καταγγείλει έναν άνθρωπο για βιασμό, θα βρισκόσουν μετά από δύο μήνες μαζί του μόνη σε έναν χώρο, θα ήσουν μαζί του μόνη στα καμαρίνια;».

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε σε έντονο ύφος: «Η ψυχολογία του θύματος έχει πολλές διαφορετικές διαστάσεις» απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA