Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά με μία 19χρονη, η οποία εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της μαζί με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, στη 14χρονη έδιναν χασίς πριν από τα ραντεβού που της έκλειναν με εργάτες γης. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Απειλούν την οικογένεια Δασκαλάκη στο Facebook

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 14χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι της έδιναν χασίς κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της. Την ημέρα, μάλιστα, που οι γονείς εντόπισαν τη 14χρονη στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένη μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρισκόταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος έπαιρναν 20 ευρώ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της κοπέλας την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σχέδια του ζευγαριού.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη αδερφή του κοριτσιού είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA