Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η υπόθεση αυτοκτονίας του πατέρα στην Κάρπαθο, ο οποίος δέχτηκε bullying έπειτα από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο με τον γιο του και έναν άλλον άνδρα. Μη μπορώντας να διαχειριστεί τον χλευασμό της τοπικής κοινωνίας, ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με καραμπίνα. «Ο πατέρας δεν άντεξε μάλλον την κατακραυγή του κόσμου, να το πω έτσι… Μικρή κοινωνία, καταλαβαίνετε… Γύρισε σπίτι του, μίλησε με τον γιο του, του τα είπε όλα και έφυγε. Κι έφυγε και πήγε σ’ ένα άλλο μέρος, χωράφι, που είχαν ένα εξοχικό σπίτι κι εκεί αυτοκτόνησε», λέει συγγενής της οικογένειας του 59χρονου στο MEGA. «Όλοι, τον έψαχναν μάταια, όλο το βράδυ… Ο 59χρονος στη σκέψη ότι η οικογένειά του ήταν πλέον δακτυλοδεικτούμενη στο νησί, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις επιπτώσεις», συμπληρώνει ο συγγενής του. 

Η τραγική είδηση της αυτοχειρίας του 59χρονου έχει συγκλονίσει. Κανείς δεν περίμενε ότι η κατάσταση αυτή θα τον οδηγήσει στον θάνατο. «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγχωρεμένο. Δεν του άρεσε να τον συζητά η κοινωνία… Ηταν οικογενειάρχης, ήσυχος, δούλευε σε σχολείο… γυμνάσιο, λύκειο ήταν φύλακας, η οικογένειά του, το σπίτι του, η δουλειά του…» δηλώνει συγγενής του 59χρονου.

Διαβάστε ακόμηΘεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας - Χτύπησαν φίλαθλο και εξαφανίστηκαν

Σε τραγική κατάσταση ο 32χρονος γιος μετά την αυτοκτονία του πατέρα του

Συγγενείς της οικογένειας μεταφέρουν στο MEGA ότι ο 32χρονος γιος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συνεχώς στο πλευρό του βρίσκεται ψυχολόγος που τον στηρίζει. «Επειδή οι φήμες ήταν πάρα πολύ έντονες, σίγουρα θα έφτασαν στα αυτιά του τα σχετικά. Και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, τον οδήγησε στην ακραία την κίνηση που έκανε. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου… Αυτό που δεν είναι σεβαστό είναι η δημοσιοποίηση των ερωτικών στιγμών του καθενός. Αυτό όμως, είναι θέμα της Αστυνομίας, να ψάξει να δει, από πού ξεκίνησε η διακίνηση, ποιος είναι αυτός, ο οποίος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Γιώργος Χατζηκουτσός.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί εκείνος, ο οποίος αρχικά διέρρευσε το βίντεο που είχε ως συνέπεια να χαθεί μια ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA