Μενού
  • Α-
  • Α+

Συζήτηση με φίλους της στο Instagram είχε η Ιωάννα Παλιοσπούρου, η οποία ακόμα αναρρώνει από τις πλαστικές εγχειρήσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί από την Εφη Κακαράντζουλα στην Καλλιθέα, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το θύμα της δολοφονικής ενέργειας που ευτυχώς γλίτωσε παρά τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε η δράστις, έχει ανακάμψει ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό και ετοιμάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα να βγάλει και τη μάσκα που φοράει.  

Η Ιωάννα που όλους αυτούς τους μήνες αποτελεί παράδειγμα θάρρους είχε συζήτηση στο Instagram με followers της και απαντώντας σε ερωτήσεις τους, αναφέρεται με μια σειρά από stories στην κατάσταση της υγείας της, την αυτοπεποίθησή της, ενώ αποκαλύπτει ότι σύντομα θα βγάλει τη μάσκα. «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ''δύσκολο'' για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε ακόμη: Εφη Κακαράντζουλα: Προκλητική στη φυλακή παρά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σημειώνει ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της.

Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: «Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο... αλλά θα το αντιμετωπίσω».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA