Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν σίφουνας μπήκε στο ιδιόκτητο σπίτι της 20χρονης ο εν διαστάσει 33χρονος σύζυγός της στην Πάτρα και λίγο έλειψε να την πνίξει. Την χτυπούσε σε όλο της το σώμα, και η ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα που έγινε το πρωί του Σαββάτου καταγράφει μώλωπες και άλλα σημάδια της κακοποίησης. 

«Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Πελοπόννησος η 20χρονη Μαριάννα.  «Αρχισε να μου λέει ότι "δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει!" Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Ετσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου ρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά»!

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τον γρονθοκόπησαν ανήλικοι – Τον κατηγόρησαν για λεκτική επίθεση σε 14χρονη

Ο άνδρας ηρέμησε κάπως και ζήτησε το παιδί. Η Μαριάννα τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε ότι θα έρθει ο άνδρας να πάρει το παιδί. Η γυναίκα τα έχασε αλλά δεν έφερε αντίρρηση. Την ίδια ώρα και αφού ο άνδρας έφυγε για να πάει στη μητέρα της, η 20χρονη τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Και αμέσως στη μητέρα της για να μην του ανοίξει.

«Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ταπείνωση»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος δεν κρύβει τη θλίψη της για αυτή τη σχέση και ξεσπά σε κλάματα για την κακοποίηση που υπέστη: «Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών. Ευτυχώς έχω το μωρό μου που είναι ότι πιο όμορφο μου χει συμβεί στην ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θα μεγαλώσω μαζί του σαν φιλαράκια. Και έχω σκοπό να τον κάνω τον πιο καλό άνδρα του κόσμου. Να βλέπει γυναίκα και να στάζει μέλι».

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό τα ξημερώματα του Σαββάτου για να συλλάβει τον 33χρονο. Τον εντόπισε στην περιοχή του Ρίου, στο Νοσοκομείο, προφανώς είχε μεταβεί για τις αμυχές από τα νύχια της αμυνόμενης γυναίκας που πήγε να πνίξει και χτύπησε βάναυσα. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε. Παραμενει άγνωστο τι υποστήριξε για το επεισόδιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA