Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως αποκάλυψε, οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα παρουσίαζε επεισόδια με την υγεία της όταν δεν βρίσκονταν μπροστά οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να εισηγηθούν ακόμα και την τοποθέτηση καμερών στα δωμάτια όπου νοσηλευόταν. Ταυτόχρονα, από το Καραμανδάνειο, το νοσοκομείο όπου η 9χρονη υπέστη την πρώτη ανακοπή που της προκάλεσε εγκεφαλοπάθεια, υποστηρίζουν ότι όταν μεταφέρθηκε το παιδί, δεν είχε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε σχεδιαστεί να πάρει εξιτήριο μετά το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι παιδίατροι από την Πάτρα είχαν διαπιστώσει πως η Τζωρτζίνα παρουσίαζε επεισόδια όταν δεν βρίσκονταν μπροστά οι ίδιοι, ενώ νοσηλευόταν σε μονόκλινο. Μάλιστα, αυτό τους είχε προβληματίσει με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκέψεις και για τοποθέτηση καμερών στο δωμάτιο, ενώ είχαν ενημερώσει σχετικά και συναδέλφους του σε άλλα νοσοκομεία όπου είχε μεταφερθεί στη συνέχεια η 9χρονη. Συνολικά φέρονται να έχουν ενημερωθεί τέσσερις με πέντε γιατροί, ωστόσο η τοποθέτηση καμερών δεν προχώρησε λόγω τεχνικών προβλημάτων. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια και ανθρώπινο χέρι» βλέπει για τους θανάτους ο Κατερινόπουλος

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, από το Καραμανδάνειο διαψεύδουν τον ισχυρισμό της μητέρας πως όταν μεταφέρθηκε η Τζωρτζίνα είχε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, ανέφεραν πως η 9χρονη είχε σχεδιαστεί να πάρει εξιτήριο μετά το Σαββατοκύριακο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αναφέρουν πως τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο «ήπιος» τρόπος με τον οποίο η μητέρα είχε ενημερώσει τότε το προσωπικό για την ανακοπή καρδιάς που είχε πάθει η κόρη της. 

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της πως τα δύο παιδιά της είχαν νοσηλευτεί σε μονόκλινα μετά από προτροπή των θεραπόντων ιατρών. Ωστόσο η συγκεκριμένη αναφορά διαψεύδεται από το Καραμανδάνειο. Σύμφωνα με το MEGA, προσωπικό του νοσοκομείου της Πάτρας υποστήριξε πως η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε μονόκλινο μετά από σχετικό αίτημα της 33χρονης που φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι ήταν έγκυος και ζαλιζόταν. 

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η «εγκληματική ενέργεια» και οι αναρτήσεις στο Facebook 

Στο μεταξύ, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. «Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες…» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».  Ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που γνωρίζει για αρκετές υποθέσεις σημείωσε για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα τα εξής: «Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα». 

Την ίδια στιγμή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναρτήσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. η 33χρονη μητέρα έκανε αναρτήσεις σε ομάδα για μαμάδες στο Facebook, όταν επικοινώνησε σε άλλες γυναίκες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;» είχε γράψει χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον ALPHA. Μέλος της ομάδας είχε απαντήσει στη μητέρα. Η 33χρονη χαρακτήρισε το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ ΠΑΠ. Ιατρικές πηγές, πάντως, σημειώνουν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών» λένε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA