Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως αποκάλυψε, οι γιατροί που είχαν αναλάβει τη φροντίδα της Μαλένας, είχαν ενημερωθεί από την μητέρα πως ήταν καρκινοπαθής και γι' αυτό το λόγο τους ζήτησε τη μεταφορά σε μονόκλινο. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως επικαλείτο συνέχεια την κατάσταση της υγείας της και έχαιρε συμπάθειας από το προσωπικό του νοσοκομείου. 

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της πως τα δύο παιδιά της είχαν νοσηλευτεί σε μονόκλινα μετά από προτροπή των θεραπόντων ιατρών. Ωστόσο η συγκεκριμένη αναφορά διαψεύστηκε τη Δευτέρα (21/2) από το Καραμανδάνειο. Σύμφωνα με το MEGA, προσωπικό του νοσοκομείου της Πάτρας υποστήριξε πως η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε μονόκλινο μετά από σχετικό αίτημα της 33χρονης που φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι ήταν έγκυος και ζαλιζόταν. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της» λέει η θεία

Η παρέμβαση στο θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην 9χρονη Τζωρτζίνα είχε τοποθετηθεί βηματοδότης ο οποίος έστελνε σήματα στο Ωνάσειο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με το MEGA, σήματα εστάλησαν 20 φορές και δεν διαπιστώθηκε καμία αρρυθμία. Όταν η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων και οι γιατροί έκαναν ανάνηψη, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, παρενέβη η μητέρα προσπαθώντας να στείλει μέσω της συσκευής σήματα στο Ωνάσειο. 

Οι σκέψεις για κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας 

Οι γιατροί της 9χρονης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το γεγονός ότι παρουσίαζε επεισόδια με την υγεία της όταν δεν βρίσκονταν μπροστά οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να εισηγηθούν ακόμα και την τοποθέτηση καμερών στα δωμάτια όπου νοσηλευόταν. Ταυτόχρονα, από το Καραμανδάνειο, το νοσοκομείο όπου η 9χρονη υπέστη την πρώτη ανακοπή που της προκάλεσε εγκεφαλοπάθεια, υποστηρίζουν ότι όταν μεταφέρθηκε το παιδί, δεν είχε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε σχεδιαστεί να πάρει εξιτήριο μετά το Σαββατοκύριακο. 

Η ανάρτηση για το νεκρό παιδί 

Στο MEGA παρουσιάστηκε και μία ανάρτηση της μητέρας των τριών κοριτσιών τον Δεκέμβριο του 2019, όπου άφηνε υπονοούμενα για εγκληματική ενέργεια για την περίπτωση παιδιού που βρέθηκε νεκρό σε αποθηκευτικό χώρο, τονίζοντας πως υπήρξε αμέλεια. Την ανάρτηση παρουσίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στον θάνατο της Ιριδας, υποστηρίζοντας πως η αδερφή της μητέρας στην κατάθεσή της είπε πως το 9 μηνών κοριτσάκι είχε να το δει η μητέρα του από τις 02:30 και έστειλε στις 11:30 την αδερφή της για να το κοιτάξει στην κούνια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA