Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (22/2) στο Κορωπί, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε άτομα και εκείνοι προσπάθησαν να πέσουν πάνω τους με το όχημά τους με αποτέλεσμα, ένας αστυνομικός να τραυματιστεί και να αναγκαστεί να πυροβολήσει στον αέρα. Το περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή Κίτσι, όταν αστυνομικοί πήγαν να κάνουν έλεγχο σε Ρομά. Εκείνοι αρνήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ που κατέφτασε στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή. 

Οι Ρομά στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο, με τους αστυνομικούς να εκτελούν πυρά ακινητοποίησης κατά του οχήματος διαφυγής του υπόπτου ατόμου. Να σημειωθεί, ότι ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται μέχρι και αυτή τη στιγμή από τους αστυνομικούς. Ο τραυματίας αστυνομικός διεκομίσθη σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA