Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή Super Κατερίνα. Αφορμή για το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν ένα ρεπορτάζ για τα πέντε σημεία στο ντοκιμαντέρ για τα Γλυκά Νερά που ενόχλησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά. «Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας… Ζητάει και λεφτά… Μπήκε και άλλο στοιχείο! Για όλο αυτό το τερατούργημα… Ζητάει και λεφτά, ούτε να το αρθρώνω δεν μπορώ» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Βλέπω τον πιλότο και θέλω να κάνω εμετό και συγγνώμη για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιώ που μπορεί να είναι βαριές. Μου βγαίνουν αυθόρμητα και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι μόνο εγώ, όσοι παρακολουθείτε και βλέπετε αυτό το κτήνος εμετό θέλετε να κάνετε… Ας μου κάνει μήνυση γι’ αυτό που είπα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πιλότο. «Δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσουμε για ένα τέρας που σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το παιδί από πάνω. Και το ενορχήστρωσε και είχε μία ολόκληρη κοινωνία και πήγαινε και έκλαιγε στον τάφο…», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA