Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που το Euroferry Olympia βρίσκεται στον Αστακό και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοουμένων, ο Λευκορώσος που βγήκε ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο συγκλονίζει με την περιγραφή του. Ο Λευκορώσος κατάφερε να βγει ζωντανός έπειτα από 55 ώρες μάχης με τη φωτιά που συνέχιζε να καίει στο πλοίο. 

«Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Live News του MEGA ο 22χρονος Λευκορώσος και συμπλήρωσε: «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο νοσοκομείο». «Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά», υπογράμμισε και τόνισε πως και ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να βγει ζωντανός. 

Διαβάστε ακόμηΑρης Πορτοσάλτε: Ο άνθρωπος των 500 ευρώ δεν βάζει βενζίνη, παίρνει λεωφορείο

«Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα, δεν έβλεπα κανέναν δίπλα μου», σημείωσε για να προσθέσει: «Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη, το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω», συμπλήρωσε ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πλοίο, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για τους αγνοούμενους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA