Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακυρώνεται για σήμερα η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό στις 18:00 σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022. Σε ενημέρωσή του το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα κρούσματα και την πορεία της πανδημίας λόγω της πολεμικής σύρραξης στην Ουκρανία. Μετά την έναρξη των συγκρούσεων, οι απώλειες υπολογίζονται μέχρι στιγμής σε περίπου 50 άτομα, 40 εξ αυτών Ουκρανοί στρατιώτες. Παράλληλα, οι Αρχές έκαναν λόγο και για ένα νεκρό παιδί στο Χάρκοβο.

Οπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία, 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση με πυραύλους σε χωριό της Οδησσού στη νότια της χώρας όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι περιφερειακές Αρχές. «Οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες σκοτώθηκαν» στο χωριό Λιπέτσκε, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι περιφερειακές Αρχές της Οδησσού. Τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν επίσης στην πόλη Μπρόβαρι που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα Κίεβο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA