Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η μητέρα της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έκανε συχνά ερωτήσεις σε διάφορα forum. Με τις Αρχές να ερευνούν την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας αναρτήσεις που έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η διαδικτυακή εφημερίδα «Πελοπόννησος» δημοσιοποιεί μία από τις αναρτήσεις της μητέρας, στην οποία σχολίαζε την είδηση ότι βρέθηκε νεκρό παιδί σε πλαζ της Πάτρας

Πιο συγκεκριμένα, το φθινόπωρο του 2020 η Δικαιοσύνη αποφάσισε να τιμωρήσει μία μητέρα για παιδοκτονία και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Έτσι στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Διαβάστε ακόμηEuroferry Olympia: Αναζωπυρώθηκε η φωτιά μετά το άνοιγμα του καταπέλτη - Στους τρεις οι αγνοούμενοι

Η 27χρονη μητέρα είχε τότε απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως είχε πει, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το παιδί της δεν είναι στη ζωή. Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών είχε κάνει τότε ένα αιχμηρό σχόλιο όταν αποκαλύφθηκε ότι η 27χρονη τότε μητέρα… με νεκρό παιδί στην Πάτρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση.

Οταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της «πρότεινε» μέσω του facebook να… αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Προέβλεπε μάλιστα ότι εκείνη η μητέρα θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα με καφεδάκια», ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA