Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τους άμεσους συνεργάτες του να προετοιμάσουν ένα από τα δύο κτήρια στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, προκειμένου να φιλοξενηθούν Ελληνες, οι οποίοι επιστρέφουν από την Ουκρανία αναγκαστικά λόγω του πολέμου. Σε συνεννόηση πάντα με την ελληνική κυβέρνηση γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι πρόσφυγες να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο που ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. 

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους, ούτως ώστε να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία Πόρτο Καρράς οι Ελληνες που εγκατέλειψαν την Ουκρανία λόγω του πολέμου. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία διαθέτει 487 δωμάτια και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες του πολέμου και το έχει καταστήσει σαφές προς όλους, γι' αυτό και πήρε αυτή την απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη το κομβόι των Ελλήνων που εγκατέλειψαν τη Μαριούπολη, με ειδικό σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, μετά την οδηγία από τους ρωσόφωνους να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη μέχρι την Τετάρτη. 

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς καταλαμβάνει έκταση 17.630 στρεμμάτων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία «Μελίτων» και «Σιθωνία» (σ.σ. εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι Ελληνες πρόσφυγες) και τις Βίλες «Γαλήνη» το οινοποιείο με το βιολογικό αμπελώνα, έκτασης 4.750 στρ., αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στο Porto Carras Grand Resort, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο με θέα στο Αιγαίο και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την Παραλία Νέου Μαρμαρά και 110 χλμ. από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία".

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA