Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μάνα, ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στην Ανδραβίδα. Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο πατέρας έσφαξε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και έπειτα αυτοκτόνησε, κάτι που φαίνεται να ανατρέπεται από αστυνομικές πηγές του tempo24.gr και αναμένεται πόρισμα ιατροδικαστή. Oι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία. Μάλιστα αναζητείται, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών. Το ένα παιδί ήταν ανηλικo ενώ το άλλο ήταν μωρό και όπως προκύπτει είναι και τα δύο νεκρά. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας ενώ αναμένεται να βρεθεί εκεί ιατροδικαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA