Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, το οποίο επιδεινώθηκε από την προφυλάκισή του και την ψυχολογική πίεση, η οποία τον έχει καταβάλει. Οπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος «ένας ο οποίος στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα αντέξει την πίεση του ποινικού δικαστηρίου. Το πρόβλημα υγείας είναι σωματικό, προϋπήρχε και επιδεινώθηκε»

«Ελπίζω να αντέξει, λαμβάνει θεραπεία» πρόσθεσε και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι από τον Ιούνιο ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς έχει διακομισθεί και στο νοσοκομείο. Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι «όλοι οι γιατροί έχουν εκφράσει ανησυχίες για το πόσο θα μπορέσει να μείνει όρθιος σε μια μακροχρόνια ποινική δίκη». Για το αν θα υπάρξουν μάρτυρες στη δίκη είπε χαρακτηριστικά «σε αδικήματα σχετικά με τη γενετήσια ζωή δεν υπάρχουν μάρτυρες. Υπάρχει ένας φόβος για τους μάρτυρες της κοινωνικής διαπόμπευσης», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA