Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον οκτώ φορές πυροβόλησαν τον γνωστό επιχειρηματία οι δράστες στο Παλαιό Φάληρο. Ο 65χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυρά από ενόπλους τα ξημερώματα της Πέμπτης και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό, αφού φέρει τραύματα από Καλάσνικοφ στην κοιλιακή χώρα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που έγινε η δολοφονική επίθεση στον επιχειρηματία βρήκαν 8 κάλυκες. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος επιχειρηματίας οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και ο γιος του, και τον έπιασε κόκκινο φανάρι. Τότε, οι δράστες που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν, θέλοντας να τον σκοτώσουν. Η ένοπλη επίθεση στον επιχειρηματία σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμηΕλένη Τοπαλούδη: Διακόπηκε ξανά η δίκη - Ξέσπασε η μητέρα της

Τις έρευνες για την δολοφονική επίθεση στον επιχειρηματία ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, ψάχνουν να βρουν μαρτυρίες για το πώς έγινε η ένοπλη ενέδρα στον 65χρονο και ερευνούν ακόμη αν υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που να έχει καταγράψει την επίθεση. Ο 65χρονος που δέχθηκε τα πυρά των δραστών είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στην Κρήτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA