Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και φυσικά οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ακόμη δεν  έχουν γίνει γνωστές αρκετές πτυχές του εγκλήματος. Ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από το κράτος για την υπεράσπιση του δράστη, ανέφερε ορισμένα νέα στοιχεία μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ωστόσο, αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι το γεγονός ότι αρκετές ημέρες μετά το έγκλημα, ο ίδιος επιμένει να μην αναφέρεται στη δολοφονία των παιδιών, ενώ επιμένει στις οικονομικές διαφορές που υποστηρίζει ότι είχε με τα ενήλικα θύματα. 

«Είδα στην εκπομπή σας αυτά που είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του. Ως προς το κομμάτι εκείνης της ημέρας, τον πήραν τα δύο ενήλικα θύματα τον κατηγορούμενο και πήγε εκεί, και μετά έγινε ό,τι έγινε. Υπήρξε συμπλοκή και πάνω σε αυτή βγήκε το όπλο και πυροβόλησε ο δράστης. Σε προηγούμενο χρόνο ο άνδρας τον είχε απειλήσει, και για αυτό πήρε μαζί του το όπλο, επειδή φοβήθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Το κρησφύγετο του μακελάρη πριν συλληφθεί

«Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Δεν γίνεται να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο η δολοφονία των παιδιών. Το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη εκκρεμεί. Πρέπει να δούμε σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν όταν τέλεσε αυτές τις πράξεις», συνέχισε ο ίδιος. «Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια άλλη καταγγελία για τον κατηγορούμενο. Δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι άλλο», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Ανδριόπουλος.

Κυριολεκτικά αμετανότητος ο 60χρονος

Προκλητικός εμφανίστηκε ο καθ' ομολογίαν δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην ερώτηση του ανακριτή για ποιο λόγο αφού είχε ήδη φύγει για την Πάτρα, γύρισε πίσω. «Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου». Ο 60χρονος επέμεινε ξανά πως «δε θυμάται» τι συνέβη με τα παιδιά, και πως σκότωσε τους γονείς τους, γιατί δημιουργούσαν προβλήματα στην μητέρα του, που μένει στο σπίτι ακριβώς από πάνω. «Θυμάμαι έναν πυροβολισμό και μετά τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγαινε άλλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή. Και συμπλήρωσε: «πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό.

Εκείνη την ημέρα, με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος Αρμάντο Κλότσι μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα».

Τα κενά στην απολογία του μακελάρη

Για πάνω από τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία του και για μια ακόμη φορά δεν είπε το παραμικρό για τα δύο μωρά ενάμιση και δυόμιση ετών, σαν να… ξέχασε πως τα σκότωσε, παρά την επιμονή του Ανακριτή για τη δολοφονία των παιδιών. Ενώπιον του Ανακριτή, όπως και κατά την προανάκριση, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος παραδέχθηκε ξανά ότι σκότωσε τον 32χρονο και την 37χρονη γυναίκα του, δίνοντας αυτή τη φορά περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό του εγκλήματος αλλά και για τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτό.

Υποστήριξε ότι υπήρξε μια συμπλοκή μεταξύ των τριών τους, η οποία οδηγήθηκε πάνω στο κρεβάτι, έβγαλε το όπλο που είχε στην κατοχή του και έπεσε ένας πυροβολισμός. Από κει πέρα, ο 60χρονος λέει ότι δε θυμάται τίποτα άλλο, ούτε για τη δολοφονία των παιδιών, ούτε και για τα πτώματα που βρέθηκαν τοποθετημένα πάνω σε τρέιλερ στην αυλή του σπιτιού. Όσο για τα αίτια, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν τα οφειλόμενα ενοίκια, αλλά η συμπεριφορά των θυμάτων προς την μητέρα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA