Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και το πώς ζούσαν οι γονείς Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, στις 13 Φεβρουαρίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου ανεβάζει στο Facebook το εξής μήνυμα: «-Τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; -Θα περπατάω στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους λέω κάποια μέρα θα χωρίσετε».

Σύμφωνα με την εκπομπή, αυτή η ανάρτηση ενδεχομένως να έδειχνε ότι οι δύο γονείς των παιδιών ενδεχομένως να ήταν σε διάσταση από τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους. Οπως έχει δηλώσει και η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι τους εκείνο το διάστημα. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση για την ασφυξία από τον Γρηγόρη Λέων

  • Η Ιριδα πεθαίνει στις 21 Μαρτίου 2021. Τότε ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει στο σπίτι τους και μένει εκεί για λίγες μέρες. 
  • Στις 6 Απριλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι δικηγόροι τους ήρθαν σε συνεννόηση για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου. 
  • Στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα διακομίζεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. 
  • Στις 11 Απριλίου, η Τζωρτζίνα παθαίνει την πρώτη ανακοπή. Τότε ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει στο σπίτι στο πλευρό της συζύγου του. Τότε, όπως αναφέρει η εκπομπή, τους ειδοποιούν ότι η Τζωρτζίνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
  • Στις 19 Ιανουαρίου 2022, η Τζωρτζίνα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στις 29 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες αργότερα, η Τζωρτζίνα πεθαίνει. Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε το T-live, ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά στον Alpha άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ», είχε δηλώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA