Μενού
  • Α-
  • Α+

Αύριο Παρασκευή ξεκινά η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κι απόπειρες βιασμού και βρίσκεται εδώ και μήνες προφυλακισμένος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο ηθοποιός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία έχουν επιδεινωθεί από την ημέρα που προφυλακίστηκε, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δεν θα του επιτρέψουν να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει απόντος του Φιλιππίδη.

Ο δικηγόρος έκανε λόγο για εξαιρετικά κλονισμένη υγεία του ηθοποιού, λέγοντας πως «έχει διαύγεια πνεύματος, αλλά σωματικά δεν είναι σε θέση να παραστεί στο δικαστήριο, καθώς έχει δυσκολία ακόμη και στην κίνηση του, μετά και από την απώλεια πολλών κιλών το τελευταίο διάστημα. Είναι στην φυλακή, η κατάσταση του δεν είναι τέτοια που να πρέπει να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη και να απουσιάζει από αυτήν το βασικό πρόσωπο της, που είναι ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως εάν γίνει δεκτό το αίτημα για διακοπή, θα ζητήσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην επόμενη δικάσιμο που θα οριστεί, να παραστεί στο δικαστήριο, ακόμη και εάν μετακινηθεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο κ. Δημητρακόπουλος ξέσπασε για τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή σχετικά με την φερόμενη κατάθεση στη δίκη ενός γυναικολόγου, λέγοντας πως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωσή του από τους αντίδικους κατά την οφειλόμενη πάγια τακτική και πως δεν μπορεί να μεταδίδονται σχετικές πληροφορίες που μπορούν να επηρεάσουν και τους ένορκους που θα κληρωθούν την Παρασκευή για την εκδίκαση της υπόθεσης. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πελάτης του είναι αθώος για τους βιασμούς και θα αποδειχθεί στη δίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA