Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκίνησε σήμερα η δίκη του, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι' αυτό η υπεράσπισή του προτίθεται να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Λέων: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να πέθαναν από ασφυκτικό θάνατο» - Τα τρία σενάρια

Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο παρουσιαστής, επικαλούμενος πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, ανέφερε ότι η υγεία του το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί. «Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνά δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων».

Πέτρος Φιλιππίδης: Εχει χάσει 25 κιλά, θα τον δείτε και δεν θα τον αναγνωρίζετε

«Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιόν σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που εμφανίστηκε με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν δύναται να παραστεί σήμερα στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ξάλλου, δήλωση αποχής υπέβαλλε με την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου λόγω περιστατικού στο παρελθόν με την μια εκ των συνηγόρων του κατηγορούμενου, Κική Μπακιρτζίδου. Η δικηγόρος ωστόσο υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελέας, εκφράζοντας την εκτίμησή της για την εισαγγελική λειτουργό και δηλώνοντας πως ό,τι συνέβη αφορά άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν ήταν προσωπική. Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί για το θέμα.

Στο δικαστήριο οι ηθοποιοί

Νωρίτερα, έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία ΠαπαχαραλάμπουςΛένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο ΜπουρδούμηΠηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα φερόμενα ως θύματά του, αλλά και με σειρά δημοφιλών συναδέλφων του, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια ΔανδουλάκηΧρύσα ΠαππάΛένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας: «Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει», σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Πάντως, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA