Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς οι Αρχές έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί και προσπαθούν να «δέσουν» την υπόθεση. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μεγάλο μέρος των απαντήσεων των τοξικολογικών εξετάσεων, κι έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία που «μιλούν» για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το πόρισμα της άτυπης επιτροπής ιατροδικαστών για την 9χρονη ενδέχεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Σαν σήμερα συμπληρώνεται επίσης ένας χρόνος από τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας και εκείνη τη μέρα η μητέρα έλεγε στον σύζυγό της μέσα στο Καραμανδάνειο «δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί», σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. 

Η Ιριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο σύζυγος ο οποίος απουσίαζε αφού εκείνο τον καιρό το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως οι γιατροί άκουσαν εκείνη την ημέρα να λέει στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε εμείς άλλο παιδί». Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά η μητέρα έβαλε αγγελία στο Facebook στην οποία δώριζε τα πράγματα της Ιριδας. Επίσης ο αστυνομικός συντάκτης αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε επικαλεστεί έγγραφο συγγενικού της προσώπου το οποίο έπασχε από καρκίνο και είχε νοσηλευτεί εξαιτίας χρήσης βενζοδιαζεπινών

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Νέα μαρτυρία: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της

Πάτρα: Το «μη ανακοινώσιμο» συμπέρασμα 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση και στις δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, οι ειδικοί συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Οι αντιφάσεις για την Ιριδα 

Σύμφωνα με το MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως ήταν δύο ημέρες χωρισμένη με τον Μάνο Δασκαλάκη στο Φως στο Τούνελ όταν άφησε την τελευταία της πνοή η Ιριδα. Στην επόμενη συνέντευξη είπε πως ο σύζυγος είχε φύγει από το σπίτι δύο με τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ιριδας και γύρισε όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της Τζωρτζίνας, δηλαδή περίπου 20 μέρες μετά. Επίσης η θεία είπε στην πρώτη της κατάθεση πως η Ιριδα βρέθηκε νεκρή στις 11:30 και σε συνέντευξή της πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στις 10:30. 

Η εξήγηση για τις μελανιές στην Τζωρτζίνα

Γιατροί υποστηρίζουν πως η Τζωρτζίνα εισήλθε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και δεν επιβεβαιώθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια το κοριτσάκι έβγαλε κάποια σάλια και η μητέρα είπε πως έκανε εμετό. Επίσης η μητέρα κάλεσε τους γιατρούς λέγοντας πως το παιδί είχε έλλειψη οξυγόνου με τους ίδιους να λένε πως όταν είδαν την Τζωρτζίνα το οξυγόνο είχε ξεκινήσει να επανέρχεται. Επειτα η Τζωρτζίνα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και δεν βρέθηκε πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί λένε πως το κορίτσι ήταν υγιές μέχρι 11 Απριλίου 2021, όταν υπέστη ανακοπή

Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης γιατί είχε εγκεφαλοπάθεια. Το παιδί είχε μελανιές στα χέρια του και η σχετική φωτογραφία προβλήθηκε στο MEGA. Εργαζόμενη στο κέντρο αποκατάστασης διευκρίνισε μιλώντας στο MEGA πως οι μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας δημιουργήθηκαν από μία βίδα στο αναπηρικό καροτσάκι

Ενας χρόνος από τον θάνατο της Ιριδας: Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε

Στο μεταξύ, αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν την αδερφή της μητέρας ως πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της Ιριδας καθώς βρισκόταν σπίτι την ημέρα που το παιδί βρέθηκε νεκρό. Η θεία του μωρού προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media και το T-live την έφερε στο φως της δημοσιότητας. «Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας… Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά η θεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA