Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενοχλημένη με τους μάρτυρες που μίλησαν για εκείνη σκιαγραφώντας ένα προφίλ που συνάδει σε δυσάρεστα συμπεράσματα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου κάτι που αποτυπώθηκε και σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη. Όπως είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ήρθαν σε επαφή πριν από 10 ημέρες προτού ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας τη συμβουλεύσει να διακόψει τις επαφές της με τα Μέσα.

«Έχεις κάνει ένα τρέιλερ φωτιά, εμάς ποιος μας μαρτυράει; Να μαρτυράνε και με όνομα. Έχω εκνευριστεί με τους μάρτυρες που δεν είναι μάρτυρες. Δεν θεωρώ αυτός που είπε ότι του είπα ότι η Τζωρτζίνα είδε νεκρή την Ιριδα θα πάει να καταθέσει. Μακάρι να πάει αν μάθουμε και ποιος είναι. Μου είπες δεν θα κάνουμε εκπομπή αν δεν είχες στοιχεία» συνέχισε με την Αγγελική Νικολούλη να απαντάει πως «τελικά βρήκε στοιχεία». «Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό γιατί γίναμε παρατράγουδα», ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Μου δώσανε ένα κινητό που παίρνει και λέει για εμάς και τον Μάνο διάφορα. Πήρε μία στο Star και είπε ότι η κοπέλα που είναι ο Μάνος είναι έγκυος. Θες να σου στείλω το κινητό που συστήνεται ως Χριστίνα να μου πεις αν ενόχλησε κι εσάς;» ανέφερε η μητέρα των τριών παιδιών στην Αγγελική Νικολούλη με τη δημοσιογράφο να απαντά θετικά, επισημαίνοντας πως φιλτράρουν όποια πληροφορία έρχεται σε εκείνους και δεν βγάζουν τα λεγόμενα του κάθε τυχόντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA