ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/03/2022 02:00

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Φως στο Τούνελ: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα»

«Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα»: Μία ψιθυριστή γυναικεία φωνή «πάγωσε» το στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», που ερευνά την υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Φως στο Τούνελ: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα»
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Ενα ανώνυμο τηλεφώνημα «τάραξε» την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που ερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη συνεργάτης της, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να μιλά ψιθυριστά, λέγοντας: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα».

Video Loading...

Την ίδια ώρα ολοένα και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες σοβαρές μαρτυρίες αναφορικά με το πώς η 9χρονη Τζωρτζίνα βίωσε το θάνατο των δύο μικρότερων αδελφών της. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, την ανατριχιαστική ζωγραφιά της που έφερε στο «φως» η εκπομπή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

«Εδειχνε σαν κάτι να φοβάται»

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ιριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Video Loading...

Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια, όχι μόνο προκαλούν ανατριχίλα, αλλά εγείρουν και πολλά ερωτηματικά. «Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ιριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το κοριτσάκι το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ