Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου, και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ο ηθοποιός αναμένεται να παραστεί κανονικά στο δικαστήριο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τον ηθοποιό να αρνείται τις κατηγορίες. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Τι λέει για τον βιασμό πριν τη δίκη - Τι υποστηρίζει η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι, ωστόσο, μια δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως και αφορά την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Χαρακτηριστικά ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεων, Αντώνης Τσουρέκης, υποστήριξε: «Η κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μέχρι και από την ημέρα που έφυγε από τις φυλακές Τριπόλεως ήταν άριστη. Όσο ήταν εδώ ο κρατούμενος ήταν όπως τον είδαμε για πρώτη φορά όταν μπήκε στις φυλακές. Δεν υπήρξε κάποια μεταβολή. Τώρα τι συμβαίνει εκεί στον Κορυδαλλό και αν ισχύουν αυτά που λέγονται για την υγεία του, δεν γνωρίζω. Εδώ στο προαύλιο της Τρίπολης περπατούσε κανονικά, μέχρι και την τελευταία ημέρα που έφυγε για τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν σε άριστη κατάσταση», δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο διευθυντής των φυλακών.

Στην εκπομπή μίλησε μέσω Skype και ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Τσουρέκη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Όταν πήγα στην Τρίπολη μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα με 0 βαθμούς, είχα κοκκαλώσει. Δεν μπορεί ο διευθυντής των φυλακών να μεταλλάσσεται σε γιατρό. Θα τον δείτε τον κ. Φιλιππίδη την Δευτέρα. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ. Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή. Είχε πάει και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Φιλιππίδη. Θα ήθελα να υπάρχει δημοσιότητα στη δίκη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA