Μενού
  • Α-
  • Α+

O πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, εξέφρασε την οργή του για όλους όσους μιλούν για την υπόθεση λέγοντας πως «το παρακάνανε», ενώ υποστηρίζει τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, επισημαίνοντας ότι «ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί». Οι μαρτυρίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρονται κυρίως στη μητέρα και στη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον ίδιο, ήταν η αφορμή της παρέμβασης του πατέρα των παιδιών, ο οποίος έστειλε μήνυμα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, στο μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», ζήτησε να μεταφερθεί η διάψευσή του για τα όσα ανέφερε μάρτυρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Χαρακτηριστικά, στο μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης έγραψε:

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περί κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας. Συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αινιγματική ανάρτηση από τον Γρηγόρη Λέων

Την ίδια ώρα, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η διαλεύκανση της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας και το πόρισμα της άτυπης «επιτροπής Καρακούκη» που έχει αναλάβει να επαναξιολογήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξε η 3,5 ετών Μαλένα, το 2019, εκτιμάται ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση και όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου. 

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, προχώρησε σε μία ανάρτηση «βόμβα» δίνοντας νέα διάσταση στο θρίλερ. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική- ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια». Υπενθυμίζεται ότι η Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε τον Ιανουάριο είχε σοβαρή εγκεφαλοπάθεια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA